Power Gym Kouvola 24/7 vuosijäsenyys

Synttäritarjous - 2 viikkoa KAUPANPÄÄLLE!! 
​6 viikon treenit 4 viikon hinnalla! Tarjous voimassa helmikuun ajan.

Jäsenyys jatkuu automaattisesti toistaiseksi voimassa olevana 39,90€/4vko hinnalla ja maksut veloittuvat kortiltasi 4 viikon laskutuskauden mukaan.

*Huomioithan että vuosijäsenyyden voi päättää aikaisintaan 12kk kuluttua ostopäivästä.

24/7 jäsenyydellä treenaat silloin kun sinulle sopii, sali on käytössäsi ympärivuorokauden vuoden jokaisena päivänä.
Saat veloituksettoman treeniohjelman automaattisesti ostaessasi jäsenyyden. 
Mikäli valitsit lisäksi saliopastuksen Personal Trainerimme ottaa sinuun yhteyttä ostoksen jälkeen

39,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Olemme halunneet tehdä ostamisesta mahdollisimman helppoa. Ei enää hankalia E-laskusopimuksia, ei paperi tai sähköposti laskuja, vaan saat ostettua minkä tahansa toistuva laskutteisen jäsenyyden nyt Subscription maksutavalla aivan kuten minkä tahansa suoratoistopalvelun kuten Netflixin tai vaikka Spotify:n.
Jäsenyys jatkuu automaattisesti ja maksut veloittuvat kortiltasi 4 viikon laskutuskauden mukaan, jokaisen laskutusjakson alussa.

Liikuntaeduilla maksaminen

Jäsenyysmaksuja voit liittymisen jälkeen maksaa myös Smartumilla, ePassilla tai Edenredillä palveluntarjoajien verkkopalveluiden tai sovellusten kautta. Liikuntasaldon käsittelyaika on 1-2 viikkoa eli siirrä saldoa viimeistään 2 viikkoa ennen laskun eräpäivää. Mikäli lasku on lähetetty ennen saldon käsittelyä, hyvitys siirtyy seuraavan kuukauden laskutukseen. Otamme vastaan maksuja vain mobiili- tai verkkomaksuina, eikä esim. seteleillä ole mahdollista maksaa. Huomioithan että jäsenyytesi tulee olla aktiviinen siirtääksesi liikuntaetua meille, jotta voimme kohdistaa saldoa jäsenyyteesi.

Ohjeet liikuntaeduilla maksamiseen

  1. Kirjaudu liikuntaetujen tarjoajan verkkopalveluun tai sovellukseen.
  2. Etsi palvelun käyttöpaikoista Power Gym Kouvola
  3. Määritä haluamasi maksettava summa. (Voit siirtää kerralla saldoa useamman kuukausimaksun edestä, jolloin lataamaasi saldoa käytetään tuleviin jäsenmaksuihisi niin kauan kun saldoa riittää.)
  4. Saamme siirrosta automaattisen kuittauksen, jonka käsittelemme 1-2 viikon kuluessa. Siirtämäsi saldo kohdistuu automaattisesti seuraavaan laskutettavaan jaksoon käsittelyajan jälkeen. Teille tulee sähkölpostiin kuitti, kun liikuntaetu on meillä käsitelty.